Allergi/Astma

Healing allergi, astma

Healing ved astma og allergi kan benyttes som et godt alternativ til tradisjonelle medisiner. Healing behandling har ingen bivirkninger.

Ulempen med tradisjonelle medisiner, er at problemet ikke går over. Medikamentene som foreskrives av leger og spesialister har enkelte bivirkninger – spesielt er mange skeptiske til bruk av kortison.

For å bli kvitt allergier og astma er det mange som bruker alternative behandlingsmetoder. De har ingen bivirkninger og har som målsetting å kurere både allergien og astma for godt.

I Norge har mer enn 20 prosent av befolkningen en form for pollenallergi. Noen av disse sliter med symptomer hele sommersesongen, andre i noen få uker. Allergi påvises ved en blodprøve.

Stor takk. Anbefaler på det varmeste! 
Stor takk til Tom Olsen og hans evner. Jeg har ved flere anledninger anbefalt Tom til personer med mange ulike plager. Han fikser det meste og er grenseløs i sin healing. Jeg har mange mange opplevd det på meg og min familie.

Jeg hadde i 10 år store problemer med allergi og astma. Jeg hadde prøvd alt innenfor vestlig medisin og besøkt diverse klinikker gjennom flere år. Jeg hadde nesten gitt opp å bli frisk fra allergi da jeg fant Tom gjennom en kompis. Etter to behandlinger var jeg helt frisk! Jeg hadde ikke spesielt troa på å bli frisk før jeg prøvde det, men ble veldig overraskende når jeg merka at allergien ikke var der. Tom Olsen har gjort akkurat det samme med min far.