Referanser

Healing kan hjelpe mot mange forskjellige plager.

Todor D Effektiv og Profesjonell.
Interessant og effektiv behandling. Dette handler ikke om mirakler, men om å være et helt menneske. Jeg erfarer gjennom behandlingene at energier åpnes og at utfordringer som kroppen sliter med får bedre balanse. Alternativ behandling som denne lar seg (ennå ikke forklare fullt ut), men med tiden vil vi nok vite mer om hva som skjer. I mellomtiden er jeg ikke i tvil om at dette for meg er et meget godt og viktig supplement til medisinsk behandling. Det handler ikke om å tro, men om å erfare.
Aylar L WOW!
Jeg ønsker ikke å dele min sykehistorie her, men Tom Olsen fortjener virkelig de beste anbefalinger. Det er ingen tvil om at han har evner som utfører uforklarige hendelser. Tom har gitt meg et nytt liv nå! Anbefaler han på det sterkeste.
Takknemlig. Magisk
Jeg hadde vært veldig sliten/utbrent og sykmeldt fra jobb i noen måneder da en tidligere kollega ringte og anbefalte meg å kontakte Tom Olsen. Kollegaen hadde vært i min situasjon og opplevd å få veldig god hjelp, og det samme hadde flere i hans familie med ulike andre problemer.
Jeg kontaktet Tom, fikk en time allerede dagen etter, og møtte opp på kontoret hans. Det som skjedde var ikke til å forstå. Etter å ha ligget på benken i en liten time hvor han holdt hendene i noen cm avstand fra kroppen min, var det akkurat som noen skrudde på en bryter. Da jeg gikk derfra var tåken i hodet så godt som forsvunnet, og formen var ekstremt mye bedre! Jeg ble nesten redd, for det hele var så uforståelig. Samtidig var jeg i en god stund etterpå engstelig for at det skulle gå tilbake igjen, men det gjorde det ikke, formen ble istedet bare gradvis enda bedre.
Jeg har fotsatt å gå til Tom regelmessig men med ganske lange mellomrom i tiden etterpå, og i dag, er jeg så godt som helt tilbake i god gammel form. I tillegg til det har jeg fått en ny ydmykhet for verden rundt oss og for at det er så mye vi mennesker ikke forstår. Tusen takk til Tom for fantastisk hjelp.

Endelig gravid!
Etter flere år med prøving, operasjon med ovariedrilling, utallige Pergotime-kurer. Metforminbehandling, akupunktur og langvarige kostholdsendringer, var jeg på grunn av min PCOS fortsatt ikke blitt gravid. Jeg er normalvektig, og ellers sunn og frisk, så vi ble henvist til IVF. Det første forsøket klarte de bare å modne ett egg, som ble befruktet, men som ikke overlevde lenge nok til å bli satt tilbake. Forsøk nummer to fikk de ut 6 egg, hvorav fire ble befruktet, og bare ett kunne settes tilbake, og dette festet seg ikke. På dette tidspunktet kom jeg til Tom, som utførte to behandlinger på meg, før jeg satte igang medisineringen i forbindelse med det tredje prøverørsforsøket. Denne gangen fikk de ut 14 egg -alle 14 ble befruktet, 11 av disse ble lagt i fryseren, og ett satt tilbake. 5 dager etter tilbakesetting var jeg igjen hos Tom, som etter litt «justering» konkluderte med at alt nå så bra ut, og at jeg ikke trengte å komme tilbake. 6 dager senere testet jeg positivt, og om to uker skal vi til vår første ultralyd. Hvem skulle ha trodd det? Nok en gang tusen takk til en mann med uante evner. Tom er en super fyr, som jeg naturlig nok anbefaler på det aller varmeste!

Rine Utretter mirakler
Tom var med på å utrette mirakler i sommer. Ei lita jente ble født 6 uker fortidlig, og hjertet hadde problemer rett etter hun ble tatt med keisersnitt. Det stoppet på vei til prematuravdelingen i Hellas. Tom gikk inn og så på kroppen til den lille jenta, da hele familien var svært bekymret. Det viste seg at hjertet hadde svært lite energi. Hun lå da med pustemaskiner og ingen visste hvordan dette skulle gå. Det var både dramatisk og tøft for alle parter. Fantastiske Tom gikk inn å fjernhealet den nyfødte prinsessa og etter et døgn klarte hun å puste selv og senere på kvelden viste alle prøver at hun var 100 % frisk. Ingen av legene skjønte hvordan den lille babyen klarte å bli så sterk og at hjertet nå fungerte normalt. Tom utretter alltid mirakler. Han har hjulpet meg i gjennom en del år, og han er den beste.

Storfornøyd. Anbefales på det sterkeste
Etter en lang periode med sykdom begynte jeg hos Tom. Han har hjulpet meg både psykisk og fysisk,og jeg føler meg endelig som et godt fungerende menneske igjen. Det finnes ikke noe ikke Tom kan fikse. Jeg vil anbefale han på det sterkeste. Denne mannen kan det han driver med, og ennå mer enn det 😀

Fantastisk!
Tom er veldig flink. Jeg har hatt en del timer hos Tom og han fikser alt mulig. Han er utrolig spesifikk i sin behandling og har et utrolig bredt spekter av kunnskap. Mitt liv hadde aldri vært det samme uten Tom. Jeg er 110% sikker på at behandlingen som Tom gir fungerer. Anbefales på det sterkeste.

Karoline. Denne mannen vet hva han driver med!
Jeg har vært på noen behandlinger hos Tom og føler meg allerede som et nytt menneske!
Jeg er sikker på at det ikke er noe denne mannen ikke kan fikse. I såfall gir han en diagnose og sier hvem spesialister eller lege som kan fikse dette.
Nå har nesten hele familien min og venner begynt å dra til Tom og alle er like fornøyde.
Anbefales på det sterkeste!
Sykepleier. Skummelt dyktig
Tom hjalp meg med å få energi banene mine i orden igjen. Slet med tidvis overaktivitet og energi løshet i en periode på over 1 år. Legene trodde jeg var bipolar….
Han er dessuten veldig morsom, men leser deg som en åpen bok.
Anbefales på det sterkeste.
🙂 Tilbake i arbeid etter 3 år
For åtte år siden ble jeg sykmeldt. Utslitt og uten energi. Ett år sykmeldt,fortsatt like tom for energi. Prøver på sykehuset viste at mer og mer begynte “gå galt“ med kroppen. Ubalanse i hormoner, blodsukker osv. Bekjent av meg kjørte meg til Tom Olsen. Etter noen behandlinger var helsa bra nok til at jeg klarte jobbe noen timer i uka. Etter ett års tid, begynte jeg i full jobb og har vært det siden. Tom Olsen har vært min “reddende engel”.
Svært fornøyd. Bedre hjelp finner du ikke.
Kan ikke få anbefalt healer Tom Olsen nok. Han har hjulpet både liten og stor i hele min familie med både fysiske og psykiske plager. Han fant bl.a. ut hva som feilet datteren min på 14 mnd lenge før all verdens leger og spesialister kom fram til nøyaktig samme diagnose…Jeg har sendt mange venner, bekjente og kollegaer til Tom og alle forteller om bra resultater på behandlinger på alt fra barnløshet til dårlige rygger/nakker. Det er ikke “skummelt” å gå til Tom, det er ikke en svart katt, spindelvev eller lilla kjortler i sikte! Jeg skriver bare dette for å av-mystifisere de fordommene noen kanskje har mot healere. Tom er jordnær, dyktig og seriøs. Hans behandlnger er vel verdt hver krone.
Fornøyd d. Energibehandling mm
Jeg og min familie har benyttet oss av Tom Olsens tjenester i over et år og fått effektiv og god hjelp til å løse store og små helseproblemer på en måte som jeg tidligere i livet ikke vil trodd var mulig. Har nå fått klare og konkrete bevis på at healing, (til og med fjernhealing) faktisk hjelper. Tom Olsen sitter inne med svært mye medisinsk kunnskap om kropp og sjel, kosthold mm og kan gi en forklaring på det meste. Som et konkret eksempel på hjelp jeg har fått kan nevnes at jeg i fjor sommer hadde sterke smerter i venste arm pga nakkeprolaps. Det hadde vart i ca 2 mnd da jeg oppsøkte Tom Olsen. Ingen smertestillende medisiner hjalp. Etter en 1 times besøk hos Tom og et par timers fjernbehandling var smertene borte og har vært det siden. Normalt ville jeg erfaringsvis slitt i 3–4 mnd med dette. Vårt bekjentskap med Tom Olsen har vært gull verdt for familiens velvære.
Anonym. Endelig kurert
Etter 10 års kamp mot helseproblemer fikk jeg endelig hjelp av Tom Olsen til å løse mitt problem. De foregående årene har jeg vært innom fem ulike spesialister. I tillegg har jeg også prøvd alt mulig av alternativ behandling; bl.a. har jeg vært hos fire forskjellige homøopater og benyttet akupunkturbehandling over lengre tid. Ingen ting har noen gang fungert og ingen har kunnet hjelpe meg! Jeg bestemte meg til slutt for å prøve healing. Det var det eneste igjen på lista jeg ikke allerede hadde prøvd, og jeg hadde ingen ting å tape..! Det angrer jeg ikke på i dag! Jeg merket forskjell allerede etter første behandling hos Tom, og i dag (etter et års tid) er jeg så god som ny! Tom har meget gode kunnskaper om kropp og helse, og etter det jeg ha sett det siste året er jeg helt overbevist om at han kan bidra med svært god hjelp mot mange ulike helseplager. For meg personlig har behandlingen forandret livet mitt for alltid, og jeg kommer aldri til å angre på at jeg valgte å tenke litt utenfor “boksen” og prøve en behandlingsmetode som jeg i utgangspunktet var litt skeptisk til. Healing virker, og jeg kan anbefale Tom Olsen på det sterkeste! Lykke til alle sammen, håper dere får like positive erfaringer som meg!

LMH Ny hverdag
Etter problemer med mage/tarm,oppsøkte jeg Healer Tom som etter 2 behandlinger fant ut hva som var grunnen til mage/tarm problemet mitt. Han fant ut at det er hvetemel som er grunnen til plagene,etter at jeg kuttet ut dette har jeg fått et Nytt liv! Jeg er evig Takknemlig for at han hjalp meg!