ME

ME og healing

ME kan behandles med bruk av healing. Healing bistår med å sette igang energier og kan finne årsaker til hvorfor man er rammet av ME.

Det er ca. 10.000 mennesker i Norge er rammet av utmattelsessyndromet ME/CFS – Myalgisk encefalopati. Syndromet rammer både barn og voksne, menn og kvinner. Symptomene som oppstår er utmattelse, smerte, søvnproblemer og depresjon.

ME er en nevrologisk sykdom som for mange blir kronisk. Sykommen starter i 80 prosent av tilfellene akutt etter en infeksjon, men ME kan også utvikle seg gradvis eller utløses av vaksine eller miljøgifter.

Generelt kan healing og fjernhealing være med på å sette i gang eller styrke forløsende prosesser, og gi mulighet for gjennoppretting og balanse på alle plan. Healing renser kroppen og hjelper deg både fysisk og psykisk ved å åpne blokkeringer, gi energipåfyll og balansere chakraene (energisentrene).

Helt utrolig!
Jeg fikk anbefalt Tom av en venninde. Jeg har ett barn som har vært syk med diagnosen ME i seks år. Vi har prøvd alt av behandlig, både offentlig og privat, uten noen varig bedring. Etter at vi hadde vært hos Tom bare to ganger så fikk hun et nytt liv. Fra å være helt sengeliggende og isolert, så kunne hun leve et helt vanlig liv som andre barn. Og slik har det holdt seg i lengre tid nå. For oss er det som et mirakel. Også vi andre har fått hjelp med andre ting. Tom har gitt hele familien et nytt liv! Vi er så takknemlige!

Lykkelig. Hjelp med ME(tretthetssyndrom)
Har slitt med ME i flere år. Etter en konsultasjon med Tom Olsen. Der han fant ulike årsaker(fysiske og psykiske) til min tretthet. Følte at han tok meg på alvor og var interesert i det jeg hadde å fortelle han. Noe som er utrolig viktig når man er syk. Og noe som man ikke alltid opplever i helsevesenet. Etter noen behandlinger hos Tom Olsen, begynte energien sakte men sikkert å komme tilbake. I dag er jeg nesten helt tilbake til den jeg var før jeg ble syk. Helt utrolig!! Kommer til å fortsette med behandling fremover også. En utrolig fin måte å holde seg frisk på. Ingen medikamenter som sliter på kroppen og ingen bivirkninger. Healing hos Tom Olsen kan jeg anbefale på det varmeste!!!!